S'acaba un nou curs, que hem viscut intensament i on hem seguit aprenent tots junts. Des d'aquest racó del web us volem desitjar unes molt bones vacances!!!!

 

 

Com és habitual  un cop al mes, L'AMPA es va reunir el passat 30 de març. Va tractar com a tema principal la crisi que estem patint del COVID-19 i sobretot la problemàtica a l'escola. Com a conclusió i juntament amb lescola i els representants dels pares en el consell escolar, va emetre el següent comunicat:

Benvolguts i benvolgudes,

Desitgem que tots vosaltres i les vostres famílies us trobeu bé de salut.

Com és habitual cada primer dilluns de mes, l’AMPA s’ha reunit amb la direcció de l’escola. Aquesta sessió s’ha dedicat exclusivament a parlar de la situació tan excepcional que estem vivint per tal de poder intercanviar impressions sobre com aquesta situació afecta les famílies a nivell econòmic i a nivell acadèmic i quines mesures pren i prendrà l’escola durant les properes setmanes. La direcció de l’escola ha donat detalls de les mesures econòmiques i acadèmiques que s’estan duent a terme i també ha volgut manifestar que aquestes mesures poden anar canviant d’acord amb la situació de cada moment.

En uns moments tan complexes com els que estem vivint, creiem que cal ser responsables, tenir sentit comú i actuar amb serenor. L’AMPA ha mostrat suport a la direcció de l’escola i agraïment per l’esforç que direcció i mestres estan realitzant per aconseguir reforçar l’aprenentatge dels nostres fills i filles i per mantenir la relació família-escola.

L’educació, juntament amb la salut, és un bé comú molt preuat del qual s’ha de tenir cura. L’escola és una part essencial de l’educació i, en definitiva, de la vida dels nostres fills i filles. És per aquesta raó, que l’AMPA creu que s’han de recolzar les decisions de l’escola més que mai. Som conscients de les situacions delicades que moltes famílies estan vivint aquests dies i viuran durant els propers mesos però us demanem que en la mesura del possible, les famílies facin front a les quotes de l’escola i valorin l’esforç que fa aquesta per flexibilitzar-les i adaptar-les, si cal, a les situacions particulars. Això permetrà seguir realitzant un seguiment acadèmic i afectiu dels nens i nenes des de l’escola.

Conscient que fer front a les quotes no serà fàcil, l’AMPA ha acordat posar a disposició de l’escola part dels recursos dels que disposa per establir un sistema d’ajudes que coordinarà l’escola després d’estudiar cada cas i fer les prioritzacions pertinents.

Us agraïm els esforços que esteu fent i esperem que aquest acord us sembli adequat. Ben cordialment,

Junta de l’AMPA Vedruna Carme Sabadell Representants dels pares i mares al Consell Escolar

Sabadell, 30 de març de 2020

Quan el cor Vedruna batega, res no el pot aturar, 6200€ recollits per la Marató d'aquest any.
Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible.