Conferències

Trobades adreçades als pares, mares i mestres de l'escola amb una finalitat educativa.

El passat dimecres dia 29/11 a l’escola, l’AMPA va organitzar una xerrada sobre les joguines “Jugar o consumir jocs: el repte d’aprendre a consumir” a càrrec del educador Dani Garcia de l’Agència Catalana del Consum.
El Dani ens va fer pensar en com els nostre fills consumeixen les joguines i com nosaltres contribuïm a que ho facin. Ens va fer veure que la clau per comprar i fer un bon ús de les joguines la tenim els pares. Hem de proporcionar als nostres fills aquelles joguines que els faran desenvolupar les qualitats que creiem que necessiten per tal de créixer en el món en que vivim. També ens va explicar que és important que hi hagi un equilibri entre les diferents funcions que ens aporten les diferents joguines i que el que és molt important, com sempre, és el sentit comú.
Vam passar una molt bona estona pensant en com afrontarem aquest repte en les dates tan assenyalades que vénen. Segur que aquest any ho farem, com a mínim, amb més sentit crític.
 
 

 

Cartell

 

 

Interessant conferència de Marta Pérez López a la sala d'actes de l'escola. Amb el títol "Jo de gran vull ser....feliç", els més de seixanta assistents van poder escoltar la ponent parlar de gestionar emocions dins la família, l'aplicació del sentit comú, la negociació, la coherència i moltes coses més que van fer que gaudíssim d'una bona i entretinguda estona.

 

 

 

 

 

 

18 de febrer de 2016

La xerrada dirigida principalment als pares i mares de fills i filles adolescents, va tenir un enfoc positiu al voltant de la utilització que els joves fan de les xarxes socials.