El passat dilluns 1 de febrer, aprofitant la reunió mensual de l'AMPA, ens va visitar M.Carmen Pastor, en representació de Càritas Sabadell, a qui se li va fer entrega del comprovant de l'ingrés de 1.700 euros a l'entitat, recollits en el quinto solidari cel·lebrat les passades festes a l'escola.

La M.Carmen, ens va explicar el funcionament de Càritas Sabadell, de com obtenen recursos, com estan organitzats, el voluntariat del qual disposen, i la quantitat d'activitats en què treballen actualment.

Entre moltes altres coses, disposen d'un servei d'acollida de persones sense llar, fan xerrades i assessorament a famílies necessitades, lliurament d'aliments i suport a les persones que s'hi apropen, reforç educatiu per infants, formació i assessorament laboral, cursos d'iniciació a la llengua catalana, robes i botigues solidàries, i moltes altres actuacions totes encaminades a l'ajut dels necessitats.

Estem molt agraïts per la visita de la M.Carmen, i poden comptar amb nosaltres per continuar amb el quinto solidari per aportar el nostre granet de sorra a Càritas Sabadell.