1. La caminada no és dura, però és força llarga (uns 41 quilòmetres), i a més la major part del camí es fa de nit. És per aquests motius que es fa necessària una mínima forma física. Cadascú és responsable del seu estat mèdic i/o físic.

2. És necessari portar roba i calçat adequats per caminar per la muntanya, i alguna peça d’abric, atès que a la nit fa fresca i força humitat, així com un frontal o llanterna per caminar de nit, i piles de recanvi.

3. No és permès llençar deixalles o brossa fora de les papereres o contenidors públics, o els preparats per la organització. En cas de infringir aquesta norma, l’encausat tindrà prohibit la participació en la Pujada els dos següents anys.

4. Està prohibit escoltar música o altres reproduccions mitjançant altaveus, es podrà fer amb auriculars d’us individual.

5.Els membres de la organització aniran identificats amb una armilla reflectora, i caminaran repartits al davant (guia) i al darrera (cua), així com a les bifurcacions (estàtues). No és permès caminar per davant de la persona que fa de guia, ni per darrera de la persona que fa de cua.

6. Si algun caminant perd de vista el grup, caldrà que no es mogui fins que arribi la persona que fa de cua i el reculli.

7. Es recomana portar telèfon mòbil amb la bateria carregada, per comunicar-se en cas de necessitat.

8. Qualsevol abandonament s’ha de notificar a l’organització. Es portaran cap a Sabadell els participants que abandonin a les Pedritxes, no abans. A partir d’aquest punt qui per algun motiu abandoni, vindran fins a Montserrat amb els vehicles d’assistència.

9. En passar per nuclis de població o zones residencials cal mantenir el silenci per no molestar el descans dels veïns.

10. És aconsellable portar aliments energètics per anar menjant pel camí (galetes, xocolata, fruits secs, etc...). No obstant, és absolutament prohibit consumir begudes i/o substàncies estimulants.

11. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin causar o rebre els participants, si bé vetllarà per evitar-los. Els danys causats a tercers no estan inclosos a l’assegurança, són responsabilitat de qui els provoca.

12. El criteri dels serveis sanitaris serà indiscutible i decisiu vers la continuïtat dels participants en cas d’atenció a qualsevol participant de la Pujada.

13. No es permès de portar animals de companyia a la marxa.

14. Els participants autoritzen als organitzadors de la Pujada a Montserrat a l'ús de fotografies, vídeos, gravacions, i qualsevol altre mitjà de registre d'aquest acte per qualsevol ús legítim sense compensació econòmica.

15. Les dades aportades pels participants a les inscripcions, en cap moment es faran públiques, s’utilitzaran internament per la organització per disposar de dades necessàries com destí, talles de samarreta, utilització d’autocar o no, etc.

16. l'organització queda eximida de responsabilitat en cas de dades falses i podrà expulsar si ho creu convenient aquells participants que hagin posat dades falses a les inscripcions.

 

La inscripció a la caminada implica l’acceptació de les anteriors regles. Qualsevol infracció facultarà als organitzadors per expulsar immediatament a l’infractor.

Alumnes de 3r a 6è de primària poden participar a la mini-marxa entre Sabadell i Matadepera. Cal que els nens vagin acompanyats d'algun adult que es faci responsable, que es podrà inscriure com a participant de la mini-marxa o com a participant de la pujada fins a Montserrat. NO hi ha cap tipus de transport habilitat pels participants a la mini-marxa. Hauran d'utilitzar mitjans propis per trasladar-se.

 

Alumnes d’ESO, exalumnes de l’Escola, mares, pares, professores, professors, familiars i amics, faran el recorregut complert de Sabadell fins a Montserrat.

 

NO es permès de portar animals de companyia a la marxa

  8 euros per alumnes de tercer a sisè de primària (fins a Matadepera)

10 euros per alumnes de 1er a 4rt d’ESO i exalumnes menors de 18 anys (Matadepera o Montserrat)

12 euros per a mares i pares (AMPA) que acompanyin a nens i nenes fins Matadepera

16 euros per a mares i pares (AMPA) professors, personal de l’Escola, i resta d’inscrits fins a Montserrat

 

La inscripció inclou, segons la modalitat d’ inscripció:

  • Productes d'entitats col·laboradores
  • Assegurança per la pujada
  • Samarreta i tubular de coll de la pujada
  • Fruita al primer terç
  • Bunyols i cafè a Vacarisses
  • Donuts i Coca-Cola a Montserrat
  • Aigua per reomplir les cantimplores en tots els controls
  • Autocar (només participants Montserrat)